7. juni 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bilene som kolliderte ved 15-tiden i Smedbakken sto farlig til for andre trafikanter. (Alle foto: Privat)

Ny kollisjon på Gamle Kongsbergvei i ettermiddag

En personbil og en pickup kolliderte ved 15-tiden på Gamle Kongsbergvei i Smedbakken. Her har det vært en rekke ulykker tidligere og bilene sto vanskelig til med fare for følgeulykker. Ingen personer skal være skadet.
Annonse

Det skal være meget glatt på veien og begge bilene står vanskelig til med fare for følgeulykker.

Det er klokken 16.00 ikke ankommet verken bergingsbil eller politi til stedet og bilister forsøker å advare hverandre når de nærmer seg ulykkesstedet. Også folk på stedet forsøker å varsle andre trafikanter om det som har skjedd.

Annonse

Det var altså en personbil og en pickup som kolliderte ved 15-tiden. Etter bildene å dømme har de to bilene sneiet inni hverandre da venstre framhjul på personbilen er dratt ut av stilling. Venstre bakhjul på pickupen er punktert og den står godt plantet ute i snøfonna på stedet.

Men som sagt, ifølge vår tipser på stedet skal det ikke være neon personskader.Del: