19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Eikerkonferansen går av stabelen på Fossesholm Herregård 14. september, men allerede nå ønsker arrangørene innspill til temaer og historier de kan ta opp.

Under planlegging: Vil ha innspill til Eikerkonferansen 2023

Arbeidet med Eikerkonferansen 2023 er i gang. Årets utgave finner sted 14. september på Fossesholm så her er det bare å holde av datoen. Fjorårets konferanse på Vestfossen Kunstlaboratorium var den største enkeltbegivenheten for næringslivet og samlet et stort antall personer fra ulike sektorer.
Annonse

Nå vil arrangørene i Øvre Eiker kommune og Næringsforeningen i Drammensregionen ha innspill til aktuelle temaer. Målet er å finne temaer og personer som kan gi en enda større bredde enn i fjor og tiltrekke seg enda flere næringslivstopper og beslutnignstakere.

– Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på fjorårets Eikerkonferanse, og jobber med å lage et minst like godt arrangement i år. I forbindelse med dette arbeidet vil vi gjerne ha dine innspill, skriver foreningen i en pressemelding.

Annonse

Årets tema er Endring
Tiden vi lever i krever raske endringer for å overleve og være konkurransedyktig som bedrift. Korona, økte kostnader, krig, integrering og annet har gitt oss utfordringer som må løses med nye øyne. Endringsledelse er et stikkord.

Har din bedrift en historie som bør deles? Eller jobber årets konferansier akkurat i din bedrift? Vi søker folk og bedrifter som har spennende endringsperspektiv som kan deles fra scenen under årets Eikerkonferanse, heter det.

Det er til stor hjelp om du kan bruke et par minutter på å dele dine tips og innspill. Skjemaet under kan besvares anonymt om ønskelig. Svarfrist 28. februar skriver næringsforeningen.

Del:
Annonse