24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nytt styre i Nøstetangen Glasværks Venner med Marianne Werp i spissen (t.v.). (Foto: Solveig Lysaker)

Marianne Werp tar over som leder av venneforening

Håvard Lind ønsket ikke gjenvalg som styreleder i Nøstetangen Glasværks Venner. Nå har Marianne Werp tatt over dette vervet og skal lede venneforeningen videre. Det ble klart på gårsdagens årsmøte.
Annonse

Håvard Lind hadde gitt valgkomiteen melding om at han på årsmøtet ikke ønsket gjenvalg som styreleder, og at han vil konsentrere seg om å «holde i» byggeprosjektet på Sorenskrivergaarden – pluss andre oppgaver knytta til Nøstetangen.

Venneforeningen takker for kjempeinnsats – sammen med Eva Nordby og Rolf Andersen som heller ikke ønsket å stille til gjenvalg. Jan Skretteberg og Kjell Bjørndalen har i den siste perioden vært varamedlemmer, og de ba også om «avløsning».

Annonse

– Vi er glade for at alle fortsatt bidrar med verdifull kunnskap, skriver venneforeningen på sin facebookside.

Nytt styre i Nøstetangen Glasværks Venner valgt på årsmøtet 20. februar.

Fra venstre Marianne Werp, ny leder, Sigmund Løkensgard, ny nestleder, Anna-Brita Bakken og Ingvild Bartnes Hoen nye varamedlemmer, Ellen Nikkerud Nielsen nytt styremedlem og Bente Gustavson fortsetter som kasserer.

Morten Lauvbu fortsetter i styret, nå som sekretær samt Anders Werp ble valgt som nytt styremedlem (Morten og Anders var ikke til stede). Bernt-Egil Tafjord er Øvre Eiker kommunes representant i styret.

Venneforeningen ønsker lykke til. Styret er personidentisk med styret for Nøstetangen Senter.

Del:
Annonse