25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det blir Snehvit og mye annet i forestillingen som Fiskum Barne- og Ungdomsteater setter opp i vinter med premiere 10. mars.

Nå kan du oppleve Snehvit og eventyr i ny drakt på Folkets Hus

Fiskum Barne- og Ungdomsteater setter opp nok en Disney-klassiker denne vinteren. Nå kan du nemlig oppleve Snehvit og de syv dvergene på Folkets Hus med premiere 10. mars.
Annonse

Det blir en interaktiv forestilling der publikummet så vel som skuespillerne deltar i det som blir en kveld vi ikke glemmer med det første, melder Daniel Indgjerd Svenskerud, som er PR-ansvarlig i teatergruppa.

En liten smakebit på hva vi har i vente følger her:
Her skal Snehvit få en haug med utfordringer for å vinne tilbake til slottet og med god hjelp fra mange andre eventyrfigurer klarer hun jo det. Eller? Blir det Prins Charming som redder henne denne gangen også?

Annonse

Mange eventyr flettes sammen, og her er det Asbjørnsen og Moe sammen med Brødrene Grimm, side om side med moderne prinsesser og gammeldags barneteater i en karusell av en forestilling full av overraskelser. Det blir som vanlig masse dans og musikk, med skrekk og gru og humor vil det være en helt annerledes teateropplevelse for barn i alle aldre (over 5 år anbefalt).

Hekser, dronninger, prinsesser og feer gjør alt de kan for å vinne og Snehvit får det ikke lett, men dvergene har mye på lur, og når gangster-rottene leverer riktig stoff, så kan alt skje.

Men de må lure den onde dronningen
Petter Anthon Næss har skrevet og tilrettelagt musikk og manus også denne gangen, og har vel aldri lekt seg mer enn nå. Den versjonen vi her får se er tøffere og basert på eventyrene til Brødrene Grimm.

FBUT har aldri vært flere unger, så dette blir gøy og storslått, og garantert spennende. Ta med egen liten kvist, hvis du kan. Ellers får du en kvist av oss – vi skal skikkelig ut i skogen, heter det i meldingen.

Del:
Annonse