28. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Frank Tore Larsen greide ikke topp-plassering i helgens Numedalsrally, og måtte nøye seg med en tredjeplass. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Frank Tore Larsen på pallen i Numedalsrally

Frank Tore Larsen tok tredjeplassen mens Anders Grøndal havnet på sjetteplass i årets andre NM-runde, som gikk i Numedal denne helgen.
Annonse

Rallyløpet er også sesongens siste før det blir kjøring på sommerveier, og det skulle vise seg at ingen av våre lokale førere greide å hamle opp med VM-fører Ole Christian Veiby som vant løpet, med Eyvind Brynildsen på andreplass, melder DRM24.

Nærmest kom Frank Tore Larsen, som for øvrig vant første NM-runde på Elverum i januar.

Annonse

– Dagen startet dessverre med et par tidskrevende feil, men vi prøvde hele veien og med et par kule etappeseiere reddet vi oss inn med pallplass og to ekstra poeng på PowerStage. Det er deilig å kunne levere gode prestasjoner også på litt dårlige dager, oppsummerer Larsen etter løpet.

Den regjerende norgesmesteren for to år på rad endte til slutt 26 sekunder bak Veiby, mens Anders Grøndal havnet på sjetteplass ett minutt og 37 sekunder bak vinneren. Imellom han og Frank Tore Larsen snek svenske Johan Kristoffersson og Marius Aasen seg.