16. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Per kristian Svensrud fra Hokksund kjørte inn til en fjerdeplass i helgens finaleheat i Superenduro-VM i Polen.

PK på fjerdeplass i finaleheat i Superenduro-VM

I helgen gikk siste VM-runde i Superenduro i Polen av stabelen. Det gikk veldig bra og var en fin avslutning på vintersesongen der Per Kristian Svendsrud fra Hokksund kjørte inn til en fjerdeplass.
Annonse

– Jeg kjørte inn til 4. plass i finaleheat nummer to. Det er noe jeg er godt fornøyd med og mitt beste resultat noensinne. VM I Superenduro gikk i år over dem runder fra desember til mars. og i år endte jeg sammenlagt på 10. plass i klassen junior Superenduro i VM, sier Per kristian Svensrud til Eikernytt.no.

Det han er mest fornøyd med var å få til en så god plassering som fjerdeplass i finaleheat nummer to. Det er totalt tre finaleheat.

Annonse

Nå begynner forberedelsene til sommersesongen og etter vært Superenduro-VM 2023/2024 sesongen. Denne sesongen kommer arrangørene til å utvide med å legge på enda flere løp. Det blir 7-8 VM-runder til vinteren igjen, men kalenderen er ikke klar enda.

Konkurransen gikk i Gliwice i Polen og det er 14 som kvalifiserer seg til hver finale. Det varierer mellom 20 og 40 kjørere som prøver å komme med i de enkelte finalene.

Del:
Annonse