24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Norsk Linie kommer til Hokksund førstkommende lørdag.

Lun lørdag med Norsk Linie på biblioteket i Hokksund

Tradjazzbandet Norsk Linie ble etablert i 1988, og er et utpreget liveband som trives godt med å underholde midt blant publikum. Førstkommende lørdag gjester de Lun Lørdag på Øvre Eiker bibliotek.
Annonse

Besetningen i bandet er den tradisjonelle fra 1920-tallet, med klarinett, trombone, trompet, banjo, tuba, trommer og vaskebrett. Bandet benytter ropert som sanganlegg. Dermed kan de opptre akustisk, det vil si uten noen annen form for lydanlegg. På den måten oppnås den virkelige originale «sounden» av et tradjazzband.

Norsk Linie har tilhold i Drammen, og underholder for det meste i Buskerud, Vestfold og Oslo. De har opplevd å være messeband i Frankfurt og har besøkt jazzfestivaler i utlandet, blant annet i Beograd i 2014. Bandet besøker jazzklubber, bursdager, bryllup, firmafester og har også vært så heldige å få samarbeide med kor og korps i regionen.

Annonse

På lørdag kommer de endelig til Hokksund og biblioteket ønsker velkommen til en hyggelig ettermiddagskonsert på Bibliotekscenen.

Øvre Eiker bibliotek
Lørdag 25. mars kl. 15.30
Bibliotekbaren åpner kl. 15.00
Billettpris kr 200,-

Del:
Annonse