20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

25 år gamle Simen Sarvig Grindstrand forsvant 28. februar i år og ingen har sett eller hørt fra ham siden. Nå leter familien og politiet etter ham i nærområdet. De frykter det verste. (Foto: Privat)

Sporløst forsvunnet: Etterlyser 25-åring fra Vestfossen

25 år gamle Simen Sarvig Grindstrand er sporløst borte siden 28. februar. Ingen har sett eller hørt fra ham siden og familien har nå gått ut med en etterlysning. Politiet vurderer nå å starte søk etter mannen i løpet av helgen.
Annonse

Ifølge moren hans, Jo Sarvig, skal Simen ha kommet hjem sent på kvelden den 27. februar i år. Dagen etter dro han grytidlig ut sammen med hunden sin. Den kom tilbake til huset to dager etter, men uten eieren sin. Da sto hunden ute på trappen og ulte og ville inn i varmen.

– Han dro fra jobben i en møbelforretning i Vestfossen etter en uenighet eller krangel der, og kom hjemom. Naboen så fotspor fra ham i snøen tidlig på morgenen og en av de andre i huset han bor i våknet ved at hunden til Simen stod utenfor døra og ulte og ville inn, forteller Jo Sarvig til Eikernytt.no.

Annonse

Hun forteller videre at hunden bruker å gå løs på området, men Simen går også lange turer i skogen med den, så det er uvisst om han har sluppet hunden ut og så dratt eller om han har vært på tur og hunden har returnert alene.

Simen har bodd i både Tønsberg, Tjøme, Geithus og Oslo, men også jobbet i Arendal foruten ovennevnte steder.

– Han kan ferdes i alle miljøer, både rusmiljøer og det totalt motsatte. Han er normalt en høflig og privat gutt, drar mye ut i naturen, er en tenker og vi er kun få utvalgte som kjenner ham fullt ut. Han kan virke veldig seriøs for mange. Han er en som alltid gir av seg selv og strekker seg langt for å hjelpe andre, forteller mammaen.

Den savnedes bror har sammen med naboer og hunden lett i skogen i nærheten av bopel på Kongsbergveien i Vestfossen, men uten resultat. For tre dager siden meldte de Simen som savnet til politiet.

Politiadvokat Ole Jacob Garder bekrefter overfor Eikernytt.no at de nylig mottok en savnetmelding. Han sier de vil gjøre undersøkelser i løpet av helgen og vil trolig søke i nærområdet før de eventuelt vurderer en større leteaksjon kommende uke.

Dette er innlegget hun postet på Facebook tidlig i dag i et håp om at han blir funnet.

SAVNET!!!!
Vår elskede Simen Sarvig Grindstrand 25 år er savnet. Ingen har fått kontakt, sett eller hørt fra han siden 27. februar da han forlot sin bopel i Vestfossen i Norge. Politiet er koblet inn men har så langt ikke gitt resultater. Vennligst ta kontakt om noen har sett eller hørt fra han etter eller i tiden før han forsvant.
Folk i området oppfordres også til å lete i skog og rundt turstier nær Kongsbergveien.
Kontakt oss på tlf. nr: +47 482 66 297 eller direkte til politiet.
Hjelp oss å få godgutten vår hjem❤️❤️❤️❤️

Moren bor for tiden i Belgia, men reiser i dag til Norge for å delta i letingen etter sønnen sammen med øvrig familie.

Bildene og etterlysningen er gjengitt med tillatelse fra moren til Simen. Etterlysningen på Facebook ber hun at flest mulig deler.

NB! Bildet av huset vi brukte tidligere var feil takket være Google som ikke greier å plassere riktig adresse på rett sted. Vi beklager at dette har skapt frustrasjon hos enkelte og vakt bekymring.

Del:
Annonse