25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Leder Irene Firing (f.v.), loppegeneral Jón Arnarsson og kasserer Ingunn Wikheim gleder seg over stort besøk på loppemarkedet.

Lang kø for å komme inn på loppemarked i Vestfossen

Klokken 10.00 i dag: Folk sto i kø for å sikre seg de beste loppene da Øvre Eiker Skolekorps åpnet dørene til sitt årlige marked i Vestfossen flerbrukshall. Men fortvil ikke – det er påfyll av nye lopper i morgen også.
Annonse

Selv om skolekorpset hadde et loppemarkedet så sent som i september, hadde de fått inn utrolig mye til helgens marked. Ikke fullt så mye møbler som de pleier, men utrolig mye annet – fra bøker til slalåmutstyr og elektronikk i tillegg til en lang rekke bruks- og pyntegjenstander.

– Det har vært et meget bra salg så langt, men vi har flere lopper på lager og vil fylle på med mer i morgen søndag.

Annonse

Det sier Ingunn Wikheim som er kasserer i korpset. Hun håper sammen med leder Irene Firing og loppegeneral Jón Arnarsson at de skal kunne få inn nærmere 200.000 brutto i løpet av helgen.

For penger trenger de. Et korps på 45 musikanter med hovedkorps, juniorer og aspiranter har et rimelig stort budsjett og nå må det investeres i nye instrumenter. Den siste store innkjøpsrunden var for nesten 20 år siden, og mange av instrumentene bærer preg av det. I tillegg er det nå flere medlemmer som må ha noe å spille på.

Loppemarkedet er derfor årets viktigste dugnad og her må alle foreldre og korpsmedlemmer stille opp gjennom helgen. Men ifølge ledelsen er ikke det noe problem – folk stiller villig opp.

Målet er nå at korpset skal komme inn i «vanlig rutine» med ett stort loppemarked på våren i Vestfossen flerbrukshall. På grunn av koronaen er det kommet litt ut av vante rutiner.

Søndag er loppemarkedet åpent mellom kl. 11 og 15.

Stor trafikk i kiosken.
Jula er ikke helt over – i hvert fall ikke på loppemarkedet.
Dollarkroken – her samles det dyreste av lopper.
Klær og sko i haugevis. Bare å plukke det du liker og trenger.
Barnas egen lekeavdeling og selvsagt med salg av det meste.
Litt utpå formiddag var det blitt litt bedre plass til å handle på i Vestfossen flerbrukshall.
Del:
Annonse