25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fare for mye snø enkelte steder over sentrale Østlandet fra tirsdag kveld. Bare å ha skuffa framme litt til. (Meteorologisk Inst.)

Ikke sett bort snøskuffa riktig ennå – mer snø i vente

Selv om vi skriver slutten av mars er det lite som tyder på at vinteren er over mange steder. Og nå kommer det med all sannsynlighet en del centimeter til. Vi kan med andre ord ikke sette bort skuffa riktig ennå.
Annonse

Meteorologisk Institutt har i dag sammen med Varsom.no sendt ut et nytt varsel for snø over sentrale deler av Østlandet – herunder Eiker-bygdene.

Varselet, som er på gult nivå, betyr at det er sannsynlig at det vil komme mellom fem og 15 centimeter med snø fra tirsdag kveld til litt ut på onsdag ettermiddag.

Annonse

Nå er ikke 15 centimeter uoverkommelig for de fleste av oss, men det er faktisk folk som kjører rundt på sommerdekk og er ellers dårlig skodd. Snøfallet vil også kunne føre til lengre reisetid og da kan det være greit å legge inn litt ekstra tid om du har en avtale.

Det vil også stedvis være vanskelige kjøreforhold.

Det vil med stor sannsynlighet begynne å snø tirsdag kveld og fortsette med nedbør i hvit form til godt ut på onsdag. Men som alltid – dette er et varsel – ikke fasiten.

Del:
Annonse