2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne personbilen dro av veien og havnet godt utenfor i grøfta og må ha bilberger for å komme seg opp igjen. (Leserfoto)

Mange mindre ulykker på grunn av snøværet

Det har vært en rekke mindre ulykker etter at det startet å snø i går kveld. Så langt er det ikke meldt om alvorlige skader i Sør-Øst politidistrikt, men det er klart at det varslede snøværet har gitt mange utfordringer. Blant annet på Gamle Kongsbergvei.
Annonse

Som vårt leserbilde viser, kjørte en personbil av veien ved 10.30-tiden i dag. Det skal ikke ha vært noen personskader, men bilberger måtte til for å få bilen opp på veien igjen.

Utforkjøringen skjedde ved Lille Smebrua – et godt kjent sted for utforkjøringer og ulykker de siste årene etter at bomstasjonen ble satt opp på E134 ved Kongsberg. Gamle Kongsbergvei er blitt det eneste bomfrie alternativet, og det er det mange som har fått med seg.

Annonse

Del:
Annonse