Vestfossen tok en fortjent seier mot ROS i første serierunde

I første serierunde i fjerde divisjon, spilte Vestfossen hjemme på RVS Parken mot ROS.
Annonse

Vestfossen spilte med en tilnærmet skadefri tropp med unntak av viktige bidragsytere som Fredrik Smeby, Robin Chapman, Preben Røren og Ole A Berglien.

Helt i fra første minutt dominerte Vestfossen IF kampen mot ROS. Allerede i de første minuttene kunne vi satt inn 1-0, men vi bommet. Etter 11. minutter kom endelig målet, som Petter Mette Lund satt flott inn i kassa. Etter målet til Petter, var ikke Erik Windt noe vanskelig å be, og satt inn 2-0.

Annonse

Noen minutter etter setter Willy sitt første for dagen, og Vestfossen leder hele 3-0, og ROS var ikke i nærheten til å ha sjanser. Samtidig skulle Mette Lund krone en fantastisk kamp og scoret sitt andre for dagen. Vestfossen ledet hele 4-0 til pause.

Ut i andre omgang tar ROS seg litt sammen, med Vestfossen fortsetter å dominere totalt. Laget, med Ilmi og Sari i spissen, spiller seg gang på gang gjennom forsvaret. Mette Lund kroner dagen sin med hat-trick og setter inn 5-0.  Fredrik Hennum ønsker også å sette seg på scoringslisten, og setter inn 6-0. Total dominanse er et faktum.

Men det ender ikke der, og Willy setter inn sitt andre for kvelden, og Vestfossen leder 7-0. ROS scorer ett mål på en kontring litt etter, før Vestfossen dominerer litt til.

Kampen ender 7-1 til Vestfossen, som spilte ROS av banen. Gutta i Vestfossen er kjempefornøyde med kampen, og de gleder seg til fortsettelsen.

Gutta og klubben ønsker også så mange som mulig på neste hjemmekamp, og ønsker alle velkomne til neste hjemmekamp mot Hallingdal FK, 21. april kl. 19.30 på RVS Parken. De spiller også mot Kongsberg borte 14. april.

Tekst og foto: Andreas Aronsen / VIF Media