21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

For første gang arrangeres det et stort bruktmarked i festsalen på rådhuset. Overskuddet går til Øvre Eiker for Ukraina.

Markerer gjenbruksdagen med stort bruktmarkedet i rådhuset

For første gang arrangerer Øvre Eiker kommune det de kaller et «secondhand» marked med klessalg torsdag 20. april. det skjer i festsalen i rådhuset.
Annonse

Øvre Eiker kommune arrangerer altså en stor secondhand-dag 20. april. Kom og kjøp deg et nytt klesplagg, tenk gjenbruk og støtt en god sak samtidig, er oppfordringen.

De ansatte i kommunen har fått mulighet til å selge pent brukte klær, sko, vesker med mere og gi deler av inntekten til foreningen Øvre Eiker for Ukraina.

Annonse

Arrangementet 20. april er kommet i stand på initiativ fra lærling Martine Moen Kvernstad som del av hennes praksis i kommunen. Secondhand-arrangementet holdes i festsalen på rådhuset, 20. april kl. 15-20.

Salget er åpent for alle, og det arrangeres samtidig med shoppingmaraton i Hokksund. Foreningen Øvre Eiker for Ukraina selger mat og drikke i kantina på rådhuset.

– Dette blir gøy! Vi håper å se deg der. I vår kommune bor det over 200 ukrainske flyktninger, og ildsjeler har dannet foreningen Øvre Eiker for Ukraina for å støtte dem som kommer hit, forteller Martine Moen Kvernstad.

Del:
Annonse