26. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Petter Mette Lund feirer med lagkameratene etter 0-2 scoringen. (Fotos: Vestfossen IF)

Vestfossen med seier mot Kongsberg i en spennende kamp

A- laget til Vestfossen spilte fredag 14. april mot Kongsberg på bortebane. Kongsberg hadde sin første kamp for sesongen, mens Vestfossen sin hadde sin andre, etter Vestfossen tok en fortjent seier i sesongåpningen. Det var duket for en spennende match i Kongsberg.
Annonse

Kongsberg sto lavt i banen som gjør at det er vanskelig for Vestfossen å komme seg igjennom, og satse på overganger. Samtidig viser Vestfossen tålmodighet, og lar seg ikke stresse av at de ikke kommer seg igjennom. Vestfossen kommer til noen store sjanser, men har dessverre ikke marginene på sin side.

Etter hvert så får Vestfossen til å sette et godt press. Etter et godt press av spissen til Vestfossen, Fredrik Hennum, vinner laget ballen høyt. Dette gjør at Eirik Windt kommer alene igjennom, men Windt blir tatt av en forsvarsspiller i feltet før han rekker å avslutte.

Annonse

Dommeren dømte straffe til Vestfossen. Staffen setter Ilmi Sulemani sikkert i boksen, og Vestfossen går opp i ledelsen. Lagene går litt etter målet til pause, og Vestfossen leder fortjent 0-1.

Andre omgang starter helt ok fra Vestfossens side. Etter hvert begynner Vestfossen å miste litt fokus og konsentrasjon. Det gjør at Vestfossen gjør flere feil og tar noen rare valg med ball. Dette er en periode der begge lag har en rotete kamp.

Vestfossen tar seg opp på første omgang nivå etter hvert, og spiller godt fremover. Dette resulterer i enda et straffespark, som Petter Mette Lund setter sikkert i kassa. Vestfossen tar seieren 0-2, og tar med seg tre poeng.

Tålmodighet og laginnsats gir tre poeng
Trener Hichem «Hicci» Bekkaoui sier følgende til Eikernytt.no etter kampen:

– Vi har god kontroll defensivt hele kampen. Vi kunne vært litt mer effektive fremover, som kunne resultert i flere mål. Men alt i alt, Kongsberg borte er alltid en vanskelig kamp.

Han mener at laginnsatsen og tålmodigheten til guttene var en stek bidragsyter til at Vestfossen tok denne seieren.

– Jeg er fornøyd med innsatsen til gutta i dag, den bidrar til at vi tar seieren, sier han, før han legger til:

– Tålmodigheten og laginnsats gir tre poeng.

Vestfossen møter Hallingdal hjemme neste uke.
Vestfossen møter Hallingdal hjemme fredag 21. april. A- laget håper at flest mulig tar turen til RVS Parken fredag klokken 19.30. Vestfossen er klare.

– Hallingdal stiller alltid med et slagkraftig lag, noe som gjør at vi må være på fra start, sier Bekkaoui, som mener dette er noe som egentlig gjelder alle lag i divisjonen hvis Vestfossen ønsker seieren.

Vestfossen før 0-2 scoringen. De tar med seg full pott hjem til Vestfossen denne fredags kvelden.