20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksunds Jenter 13 greide ikke å hamle opp med Torp IF, men er strålende fornøyd med en andreplass i sin klasse. (Foto: Privat)

Vestfossen Cup: Stor håndballhelg i Eiker-bygdene

Hele 330 kamper fordelt på 125 lag og 11 klasser er spilt denne helgen i forbindelse med Vestfossen Cup. Her ble det mange spennende oppgjør og flere lokale lag gjorde det godt.
Annonse

Fredag 21. til søndag 23. april i år var den 22. gangen Vestfossen-cupen ble arrangert. En rekke håndballag i årsklassene fra 7 til 14 år har i løpet av helgen spilt over 300 håndballkamper i henholdsvis Vestfossen flerbrukshall, Mjøndalshallen, Ekneshallen og Sentrumshallen.

For å få dette arrangementet til å gå på skinner, har dyktige håndballforeldre og frivillige lagt ned et stort antall timer med dugnadsinnsats.

Annonse

I de eldste årsklassene ble det spilt avgjørende sluttspillrunder, hvor Birkebeinerens gutter 13 år vant turneringen i sin klasse. Videre gikk 13-årslaget til Hokksundjentene også helt til finalen, men motstanden litt for tøff i sluttoppgjøret mot Torp IF og det endte med en flott 2. plass i turneringen.

Vestfossen Cup byr også på en rekke aktiviteter i tillegg til overnatting av 40 lag og sosialt samvær. Som tidligere var det en rekke lagkonkurranser i hallen der ulike oppgaver måtte løses. Det var også Glowstick diskotek i Papirkjelleren ikke langt unna hallen. Også aktivitetsparken ved Vestfossen Ungdomsskole ble flittig brukt.

Ifølge «cup-general» Tormod Brenden var det stor stemning og mye folk på tribunene i alle hallene. Han betegner det hele som en meget vellykket håndball-helg for Vestfossen som arrangørklubb.