23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Olav Aas slipper fredag sin nyeste lån på strømmetjenester. Den har fått tittelen «Lønning».

Olav Aas slipper ny låt denne uken

Olav Aas slipper fredag denne uken sin nyeste lån – «Lønning», på flere strømmetjenester. Ifølge ham selv er dette en glad rockelåt som handler om å gå sliten hjem fra jobb, og glede seg til helg, fest og moro.
Annonse

– Dette er den første utgivelsen min etter solodebuten, albumet «Hjemmat tel Eiker», som kom for snart to år siden til positiv mottagelse, med fine anmeldelser og en del radiospilling, sier Olav Aas til Eikernytt.no.

Den nye låta er spilt inn i legendariske Amper Tone Studio i Oslo rett før det ble revet for snart halvannet år siden. Flere låter ble spilt inn på sessionen der, og de kommer til å komme ut med jevne mellomrom fremover.

Annonse

Olav Aas synger, mens instrumenter trakteres på ypperlig vis av Knut Schreiner, gitar, Johnny Skalleberg, tostemt gitar, Finn Tore Tokle, bassgitar, Gøran Grini, tangenter, og Even Finsrud på trommer.

Håvard Lilleheie, Kjetil Wernersen, Håvard Tørto og Ella Ege Bye tok seg av koringen.

Johnny Skalleberg og Finn Tore Tokle har mikset, mens Espen Høydalsvik på Oslo Fuzz har mastret.

Del:
Annonse