19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

President i Lions Club Øvre Eiker, Toril Bottegård, kunne i går overrekke prisen til Trygve Nilsen. (Foto: Privat)

Trygve Nilsen hedret for lang og tro innsats

I går mottok Trygve Nilsen Lions Clubs høyeste utmerkelse – Melvin Jones Fellow. Han har vært medlem i 11 år og vært særdeles aktiv på en rekke fronter siden da.
Annonse

Melvin Jones Fellow er Lions Clubs høyeste utmerkelse. På klubbens møte i Øvre Eiker tirsdag kveld, ble denne hederen tildelt Trygve Nilsen.

Trygve kom inn i klubben for 11 år siden og markerte seg fra starten med stor entusiasme for klubbens arbeid. Han har gjennom disse 11 årene vært president i fem år og medlem av styret i syv år. Han er leder for den årlige julemessa, han styrer også komiteen for klubbens viktigste inntektskilde, Lionskalenderen.

Annonse

Han brenner for arbeide for ungdom med Lions holdningsskapende program MITT VALG i skolen på Øvre Eiker. Han er sentral i «Syng med oss» på Eikertun hvor han leder allsangen og han har et sterkt fokus på miljøarbeid i klubben.

Trygve er ikke redd for å ta en diskusjon, han har sterke meninger og et brennende engasjement som vi alle setter umåtelig stor pris på. En stor gratulasjon med prisen Trygve, skriver klubben på sine Facebooksider.

Del:
Annonse