1. juni 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Brannvesenet rykket sammen med andre nødetater til en garasjebrann i Sirikjerkeveien i Mjøndalen. (Illustrasjon)

Seks personer sjekket av helse etter garasjebrann

(Oppdatert kl. 20.55) Hele seks personer er sjekket av helsepersonell etter en garasjebrann i Sirikjerkeveien i Mjøndalen. Ingen skal ha blitt skadet og brannvesenet har nå kontroll på situasjonen.
Annonse

Det var klokken 08.12 i dag at nødetatene fikk melding om en garasjebrann i Sirikjerkeveien i Mjøndalen. Dette er veien som går fra Hagatjern i Mjøndalen og over til Eikernveien i Vestfossen.

Det brant godt i garasjen med flammer over tak da brannvesenet kom fram og det ble først meldt om fare for spredning. Så klokken 08.36 melder politiets operasjonssentral at brannvesenet er i ferd med å få kontroll på brannen mens politiet jobber med å få oversikt over hendelsesforløp og omfang.

Annonse

Klokken 08.49 melder 110-sentralen at brannvesenet har kontroll på brannen.

Totalt seks personer skal ha blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet etter å ha fått i seg noe røyk, men ingen er skadet i så måte.

Eikernytt.no retter
Ifølge huseier Johannes S. Gaarder stemmer ikke opplysningene vi har fått tidligere ang. denne brannen helt. Han forteller til Eikernytt.no nå i kveld at det dreier seg om åtte valper og fire voksne hunder som ble holdt i separate gårder et stykke unna selve garasjen som brant.

Brannvesenet sørget for å redde hundene unna røyken og kjøle dem ned og de har ifølge eieren ikke lidd noen nød.

Verre gikk det med kaninene som var inne i garasjen i flere bur. Fem av de 13 kaninene var unger som sto i et eget bur. De andre sto i egne bur og også dette skal ha vært godkjent av Mattilsynet som har vært på inspeksjon.

– Vi har ikke anelse på hva som kan være brannårsaken. Vi hadde slått av all strøm og varmelamper var det ikke behov for penger, sier huseieren til Eikernytt.no.

Han berømmer brann og politi for innsatsen deres og måten de ble behandlet på. Han er naturlig nok også fornøyd med at det kun ble skader på garasjen, som er totalskadet. Huset, som de fryktet skulle ta fyr i denne brannen, ble ikke skadet i det hele tatt.

Politiet oppretter sak på denne brannen slik de pleier ved slike branner.

Del: