19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Per Kristian Svensrud fra Hokksund var best av alle på Rudskogen denne helgen.

Deltakerrekord i årets første NESS-løp – og seier til PK

Denne helgen arrangerte Borg MC klubb årets første runde i NESS – Norsk Enduro Superserie på Rudskogen i Rakkestad. Dette ble et løp med rekorddeltakelse og en solid seier til Per Kristian Svensrud (PK) fra Hokksund.
Annonse

I minuttene før innsjekkingen stengte, kunne arrangøren telle over 170 påmeldte utøvere i alle aldre, noe som satte ny rekord på sesongstarten i NESS.

Per Kristian Svensrud i Svensrud Racing Team fra Hokksund var rørt til tårer da han kjørte over mållinjen og hadde sikret seg seieren etter to og en halv times kjøring denne helgen.

Annonse

Ikke bare tok han seieren i sin klasse, men tok også førsteplassen totalt av alle klassene som stilte til start.

Planen til PK er og delta på så mange løp som mulig i både Enduro og Motorcross i løpet av sommeren for å stille maks forberedt til VM-serien i SuperEnduro som starter i november i Frankrike.

– Dagen starta ganske tøft med stive armer og null energi, men jeg fikk jobba på utover og endte med å ta totalseieren i dag, melder PK på Facebook.

Værgudene serverte nydelig sommervær og løypene viste seg fra en ny og bedre side i den forholdsvis tørre skogen. Dugnadsgjengen hadde virkelig stått på for å legge til rette for en fin opplevelse. Depotet var fylt til randen av glade mennesker som koste seg med motorsport, melder arrangøren på sine nettsider.

Denne helga var det også premiere på NESS-TV, som har som mål å spre enduroglede ut til folket med intervjuer, stemningsrapporter og tips og triks. Første episoden og alt annet du trenger å vite om serien finner du på nettsidene www.werideness.no.

Neste løp ut i serien er Tiurleiken som arrangeres i naturskjønne omgivelser på Sørlandet 13. august.

Per Kristian Svensrud troner på toppen av pallen – tydelig stolt og litt rørt etter å ha sikret seieren fra en litt dårlig start.
Del:
Annonse