15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

«Modern Vintage» består av Tomas Fjeld, Daniel Nyland Kolstrom, Lise Camilla Wærstad, Even Holth, Benjamin Fjeld og Magnus Endrestøl.

Eiker Rock Ung med store ambisjoner på rockens vegne

Eiker Rock har i 30-årsjubileum i 2023, og de bruker jubileet til å lansere Eiker Rock Ung. Dette er festivalens forpliktelse og ambisjon om at Eiker Rock skal bli den konsertaktøren i Drammensområdet som gir flest lokale band og musikere scenetid de neste fem årene.
Annonse

Eiker Rock Ung jobber mot å stimulere til økt konsertvirksomhet for unge og lokale musikere, artister og band i Eiker- og Drammensområdet. Det er også viktig å stimulere til økt profesjonalisering av det lokale musikkmiljøet.

Sist, men ikke minst er det viktig å gi lokale barn og unge som ønsker erfaring fra alle deler av konsertbransjen mulighet til å få dette gjennom festivalen Eiker Rock.

Annonse

Etter å ha arrangert fire konsertkvelder med Ungdomsklubbene i Drammensområdet er det nå klart for klubbkveldene, hvor totalt seks band vil vise Drammenspublikummet hva de har i vente de kommende årene. Flere av artistene vil også spille på selve festivalen i juni.

Det er klart for Eiker Rock Klubb
Fredag 19. mai og lørdag 20. mai er det klart for Eiker Rock Klubb, og på Olsen på Hjørnet og Union Scene kan du oppleve noen av Drammensområdet mest spennende artister. Arrangementet er den del av storsatsingen Eiker Rock Ung.

Et av bandene du får møte i denne serien er «Modern Vintage». Dette er en vennegjeng med unge voksende som elsker rock n roll. De liker å underholde og lage topp stemming, og kan love et alt fra klassikere til moderne hits.

Del:
Annonse