29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Formann i det ukrainske parlamentet, Ruslan Stefantsjuk, på torgscenen sammen med ukrainske flyktninger, stortingspresident Masud Gharahkhani og drammensordfører Monica Myrvold Berg. (Foto: Drammen Kommune)

Gharahkhanis ukrainske kollega møtte flyktninger i Drammen

Formann i det ukrainske parlamentet, Ruslan Stefantsjuk, la turen innom Drammen på en Norges-visitt.
Annonse

Før turen går videre til 17. mai-feiring i Oslo onsdag, fikk Ruslan Stefantsjuk en omvisning i Drammen tirsdag ettermiddag for å lære om hvordan kommunen, Blå Kors og lokale aktører jobber for å ta imot, bosette og integrere ukrainske flyktninger, melder DRM24.no.

Ute på torgscenen ble det både tid til den ukrainske nasjonalsangen og hilse på en fyldig forsamling ukrainske flyktninger, før programmet fortsette inne i rådhuset, hvor parlamentsformannen ga utrykk for sin takknemlighet overfor Norge og befolkningen for innsatsen de gjør.

Annonse

Del:
Annonse