23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund barneskole gikk først i toget i år eksportert av politiet.

Rolig 17. mai feiring i Øvre Eiker med mindre publikum enn vanlig

Det kan se ut som om mange har benyttet muligheten til å ta en langhelg borte, for det var langt færre folk langs togruten i år under barnetoget i Hokksund enn vanlig. Så langt har det vært en rolig feiring i Eiker-bygdene og det er ikke meldt om uønskede hendelser.
Annonse

17. mai feiringen i Eiker ser ut til å ha gått rolig for seg så langt. Det er i hvert fall ikke meldt om noen hendelser. Selv russen har holdt seg i ro og i går kveld var det fotballkamp på «Gressbanen» ved Eiker Senter. Her var Røde Kors Hjelpekorps på plass i beredskap om det skulle bli noen skader, men de fikk lite å gjøre.

For speiderne og korpset startet dagen med flaggheising utenfor rådhuset i Hokksund.

Annonse

Flaggheising utenfor rådhuset kl. 08.00. (Foto: Kari Mette Høstvik)

Dagens barnetog var full av glade og entusiastiske unger og voksne. Heiarop og sang blandet seg med hornmusikk og vinking til publikum langs ruta. Også de eldre på Eikertun fikk litt ekstra oppmerksomhet i dag i form av musikk og sang fra elevene.

Etter barnetogene er det skolegårdene som gjelder og som en avslutning på dagen kommer russetoget kl. 16.00.

(Foto: Kari Mette Høstvik)
Russen var samlet til fotballkamp på «Gressbanen» på kvelden 16. mai.
Røde Kors Hjelpekorps stilte opp i tilfelle det skulle blir skader på de stedene russen oppholdt seg, men de fikk lite å gjøre. Her på «Gressbanen» i Hokksund. T.v. ser vi Thomas Benediktsen og Håkon Dahl.

Her er noen bilder fra barnetoget i Hokksund.Del:
Annonse