20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politi og ambulanse rykket lørdag kveld ut til Haugveien hvor det ble meldt om slåssing. (Fotos: Alexander Jansen / DRM24)

Brenning av avfall og slåssing ved bofellesskap i Hokksund

Først rykket politiet og ambulanse ut til stedet etter melding om slåssing tidligere på kvelden. Senere på kvelden måtte også brannvesenet avlegge samme sted en visitt.
Annonse

Politiet og ambulanse rykket først ut til Haugveien ved 19.45-tiden etter melding om slåssing utenfor en institusjon på stedet.

Politiet kom i kontakt med partene på stedet, som ikke skal ha vært skadet. Nødetatene avsluttet imidlertid da det ble klart at ingen ønsket å anmelde noe.

Annonse

Da DRM24 var på stedet var det nokså kraftig røykutvikling fra noe avfall som ble brent på den aktuelle adressen, og ved 22.30-tiden rykket også brannvesenet ut til samme sted – etter melding om «mistenkelig røyk».

DRM24 har imidlertid ikke fått bekreftet at det var avfallsbrenningen som var årsaken til slåssingen på stedet, men den mistenkelige røyken senere på kvelden skal ha stammet fra en bålpanne på stedet, ifølge brannvesenet.

Brannvesenet ga beskjed om at brenningen skulle opphøre og reiste litt senere på en ny inspeksjon til stedet. Da var bålpanna så godt som slukket.

Del:
Annonse