13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Brannvesenet i Øvre Eiker trenger folk og inviterer til «bli kjent» kveld for å vise hva jobben går ut på. (Foto: DRBV)

Søker deltidsbrannfolk – her kan du teste deg selv

Drammensregionens Brannvesen (DRBV) søker etter deltidsfolk blant annet i Øvre Eiker. Men det er langt fra noen heltidsstilling de tilbyr. Stillingsbrøken er nemlig kun 1,35 prosent. Onsdag 14. juni inviterer de til å bli bedre kjent med stasjonen og du kan teste om dette er noe for deg.
Annonse

DRBV frister med «bli kjent» kveld på brannstasjonen i Hokksund onsdag 14. juni. I løpet av to timer denne kvelden gis det informasjon om jobben og du kan teste hvordan det er å ha på seg en autentisk brannuniform med alt utstyr du trenger i jobben.

Omfanget av stillingen innebærer ca. to øvelser i måneden, i tillegg til utkalling ved hendelser. DRBV ser for seg oppstart januar 2024.

Annonse

Drammensregionens brannvesen ser etter flere personer som kunne tenke seg å bli brannkonstabel ved sitt lokale brannvesen. Dette er en glimrende mulighet til å finne ut mer om hva denne spennende jobben innebærer, heter det i FB-utlysningen.

Selve stillingsannonsen finner du på Finn.no.

Både små og store er hjertelig velkomne til brannstasjonen, men brannbamsen Bjørnis kommer ikke til å delta på akkurat dette arrangementet, melder de.

Del:
Annonse