23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En rekke ungdommer samlet seg på brua over til Sundhaugen i dag, men langt fra alle tok sjansen på å hoppe. (Leserfoto)

Stupebrettet ble borte – nå hopper ungdommen fra brua

Forrige lørdag kunne vi fortelle at kommunen fjernet stupebrettet på Sundhaugen og reaksjonene lot ikke vente på seg. Flere spådde at ungdommen nå ville hoppe fra brua i stedet, og i dag kom de første bevisene på det.
Annonse

Mens noen foreldre og voksne synes det var greit at kommunen fjernet stupebrettet, var det store flertallet av kommentarer på Eikernytt.no sin Facebook-side negative. Flere poengterte at spenningssøkende ungdommer nå ville velge fjellet ved siden av eller brua.

I dag har i hvert fall det siste skjedd. En av våre faste lesere fikk tatt et bilde av noen ungdommer på brua og flere skal ha hoppet. Det skal ha vært så mange som 15 til 20 ungdommer på brua. Heller ikke dette er risikofritt selv om det er vann nok. Det var nemlig stor båttrafikk under brua og her må de passe seg.

Annonse

Flere av våre lesere har tatt til orde for å forlenge stupebrettet i stedet for å fjerne det helt. Da ville faren for å gå i bunnen være langt mindre.

Hva kommunen nå vil gjøre når de ser utviklingen, er ikke kjent.

Det har ikke manglet på reaksjoner etter at det ble kjent at kommunen fjernet stupebrettet på Sundhaugen. (Foto: ØEK)
Del:
Annonse