22. september 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Isaac Nylende-Andersen (4,5) lærer å skyte med sprettert av Per Olaf Lundteigen.

Vippet stortingsrepresentanten av pinnen

Vestfossen 24 timer går mot slutten når dette skrives lørdag kveld. Det ble en kulturdag med strålende vær til glede for store og små. Spesielt moro ble det for Isaac Nylende-Andersen fra Vestfossen som bokstavelig talt vippet en stortingsrepresentant av pinnen.
Annonse

For Isaac brukte det han hadde av krefter når han skulle spenne spretterten som stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen hadde laget. Gutten på litt over fire år strammet strikken slik at Lundteigen veltet over ende på bakken til stor glede for guttungen.

Men det hele ble tatt med et stort smil og ingen skader. Isaac fikk testa sprettert for første gang og pappa utelukker ikke at det kommer et ønske om å få en slik hjemme også.

Annonse

Som tidligere omtalt var det et omfattende program under årets 24-timer. Det var tidvis mye folk både på Fossesholm og de andre steder hvor det var ulike arrangementer. Mye folk var det også på Onkel Thor da «Spiller ingen rolle» holdt konsert sammen med Vestfossen Mannskor.

Bandet slutter aldri å imponere publikum med det utgangspunktet som musikerne har. Om ikke de musikalske ferdighetene er helt på topp, er spillegleden og humøret desto bedre.

Her noen bilder fra dagens arrangement:

Hjemmefrontmuseet på Fossesholm var godt besøkt lørdag, men noen pust i bakken ble det tid til.
4H hadde en stor stand på Fossesholm for å informere om sitt arbeid for barn og unge.

Knut Kolberg i kjent antrekk sørget for å gjenoppfriske en gammel lek med å kaste femøringer på stikka. Emilie (3), Linea (7) og mamma Maria fikk prøve seg.
Det ble arrangert rebusløp rundt på eiendommen til Fossesholm. Her forklarer Stein Andersen reglene.
«Spiller ingen rolle» består av personer med en psykisk utviklingshemning, men de er fulle av glede og pågangsmot. Bandet ledes av Andre Wilting.

Det var så og si fullt hus på Onkel Thor når «Spiller ingen rolle» holdt konsert.
Del: