23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Trass og Tryll på selveste St. Hans i Skriverparken. Ta med mat og noe å sitte på for det blir ikke grilling her på grunn av brannfaren.

Familiekonsert med Trass & Tryll i Skriverparken

Fredag 23. juni – altså på selveste St. Hans aften blir det skikkelig show for store og små i Skriverparken mellom Nøstetangen Museum og Hokksund Camping. Da er det Trass og Tryll som gjelder.
Annonse

TRASS er et rockeband som er rettet mot barn og unge. Bandet har siden 2015 spilt konserter i barnehager, skoler, bibliotek, kulturhus og festivaler til stor begeistring for store og små.

TRASS har utgitt to album; «Tisse når det regner» i 2019 og «Har du hørt på makan?» i 2022.

Annonse

Bandets særegenhet ligger i formidlingen av ulike musikalske sjanger – med en musikalitet som også vil engasjere det voksne publikum.

Knut Harald Sommerfeldt – kjent for sine fabelaktige tryllekonserter med musikk, trylling og buktaling, har nå inngått et samarbeid med rockebandet TRASS. Sammen skaper de et show ingen har sett maken til.

Et komplett familieshow der buktaling, tryllerier og samspillmagi oppstår når rock møter klassisk musikk, kaller de det.

TRASS & TRYLL vet hvordan de sammen skal leke med barn og unge – på deres egne premisser. Dette er utvilsomt musikk og magi som slår an – både hos barn og voksne.

TRASS & TRYLL ser frem til konserten i Skriverparken Hokksund hvor de sammen med barna skal skape noen uforglemmelige øyeblikk.

Del:
Annonse