23. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sparebanken Øst tilbyr nå kundene sine Apple Pay på mobil og klokke for å gjøre det enklere for brukerne å betale. (Illustrasjon: Mybloodtypeiscoffee/Wikipedia)

Sparebanken Øst tilbyr nå kundene Apple Pay

Nå kan Sparebanken Østs kunder ta i bruk Apple Pay – en enkel, rask og sikker betalingsmetode i butikker, på nett og i apper.
Annonse

Apple Pay er nå tilgjengelig med bankkort fra Sparebanken Øst på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac.

– Vi er glade for å kunne tilby en tjeneste som vil gjøre hverdagen enklere for kundene våre. Apple Pay har vært etterspurt av våre kunder, og vi vet det er mange som blir fornøyde når de nå kan betale med iPhone eller Apple Watch i butikker, på nett og i apper, sier markedsdirektør i Sparebanken Øst, Ole Sivertsen.

Annonse

Enkel og rask betaling
Du kan bruke Apple Pay ved varekjøp i Norge der kontaktløstegnet vises. En enkel, rask og sikker måte å betale kontaktløst med iPhone og Apple Watch i butikker og på restauranter. For å bruke Apple Pay, holder du iPhone eller Apple Watch nær betalingsterminalen. Betalingen sikres ved autentiseres med ansiktsgjenkjenning, finger-ID eller passord og sikkerhetskode.

For kort som er tilrettelagt for netthandel og kjøp i app, kan du også bruke Apple Pay på iPhone, iPad og Mac for å betale i apper eller nettbutikker i Safari, uten å opprette konto eller gjentatte ganger måtte skrive inn sende- og betalingsinformasjon. Det er bare å klikke på Apple Pay-ikonet og følge anvisningene i appen eller nettbutikken.

Legg til kort og kom i gang
– I Sparebanken Øst er vi opptatt av personlig rådgivning og nærhet til kundene våre. Samtidig er det viktig at vi kan tilby gode digitale løsninger som bidrar til en enklere hverdag. Derfor er Apple Pay et godt tilskudd, for nå kan kundene våre legge inn sine Sparebanken Øst-kort i mobilbanken, gå ut døra og betale kun ved bruk av iPhone eller Apple Watch flere steder, sier Sivertsen.

En sikker betalingsmetode
Sikkerhet og personvern er viktig for Apple Pay. Ved bruk av Apple Pay, blir kortnummeret verken lagret i enheten eller i Apple-servere. I stedet blir det opprettet et eget kontonummer som krypteres og lagres sikkert i Secure Element, en sertifisert chip som er industristandard for å lagre betalingsinformasjon sikkert på enheten.

Ole Sivertsen, markedsdirektør i Sparebanken Øst er fornøyd med at de nå kan tilby flere digitale løsninger.

Del:
Annonse