13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Arne Hanto Moen gir seg som adm. dir. i Øvre Eiker Energi for å bli sjef i gamle Midtnett – nå kalt Kraftia Energi.

Gir seg som toppsjef i Øvre Eiker Energi

Adm. dir. i Øvre Eiker Energi, Arne Hanto Moen, har sagt opp jobben sin for å bli konsernsjef i Kraftia Energi på Vikersund.
Annonse

De ansatte i Øvre Eiker Energi AS med datterselskap ble i går orientert om at Arne Hanto Moen fratrer sin stilling som administrerende direktør i Øvre Eiker Energi AS.

Arne har vært i selskapet i nærmere fem år og har nå takket ja til stilling som konsernsjef i Kraftia Energi. Dette er selskapet som tidligere het Midtkraft med base i Vikersund.

Annonse

Han tok over roret i Øvre Eiker etter en turbulent prosess og har sammen med de ansatte løftet selskapet til nøye høyder, heter det i en pressemelding.

Arne har ved siden av sin solide kompetanse og nytekning innen kraft og kommunikasjonssektoren vært en viktig kulturbygger, noe de ansatte har satt stor pris på. Det er ingen dramatikk i dette, men vi hadde jo gjerne sett han lede skuta videre, heter det videre i meldingen.

Prosessen med å søke etter ny adm. dir er i gang, ledet av styreleder Kristin Ourom. Inntil ny leder er på plass vil administrasjons- og økonomisjef Linda-Sand Hanssen tiltre rollen som adm. dir.

Arne går over i ny stilling 1. oktober 2023.

Del:
Annonse