4. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tidligere drammensordfører, Tore Opdal Hansen, satser på å bli fylkesordfører i Buskerud. I dag startet han på en litt uvanlig valgkampturné.

VALG 2023: Skal kjøre Buskerud rundt med motorsykkel

Mens partileder Erna reiser rundt i landet med en stor og fin buss, tar førstekandidaten til partiet i Buskerud en litt annen tilnærming til valgkampturné. Han satte seg i dag på motorsykkelen.
Annonse

Høyres førstekandidat i Buskerud, Tore Opdal Hansen, skal denne uken besøke alle kommuner i hele Buskerud – i kjent stil på motorsykkel. Han vil kjøre rundt i hele fylket for å belyse utfordringene til kommende Buskerud, og Høyres løsninger, samt å se det fylket har å by på.

Han kommer til Øvre Eiker og Eiker VGS tirsdag mellom 14.10 og 15.20. Han skal også møte lokale Høyre-folk på Sjokoladesalongen i Vestfossen.

Annonse

– Jeg er allerede godt kjent i fylket vårt, men det er alltid noe nytt og spennende å oppleve i Buskerud, sier han før avreise.

Tore skal underveis på turen møte bedrifter og partikollegaer, se kultur og severdigheter, og treffe Buskeruds innbyggere. Blant annet skal han besøke alle Buskerud sine videregående skoler.

– Vi har ett tettpakket program, men jeg håper likevel at folk stopper og vil snakke med meg om de ser meg, sier Hansen.

– Det skal være enkelt å legge merke til oss – både motorsykkel og følgebil er godt merket med logo og andre budskap fra Høyre, humrer han.

Del: