14. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Du må belage deg på lengre reisetid etter at Sørlandsbanen ble stengt mellom Mjøndalen og Gulskogen i dag tidlig. Nå er det buss for tog.

Sørlandsbanen stengt på grunn av flom – buss for tog igjen

(Oppdatert kl. 16.25) Togtrafikken mellom Mjøndalen og Gulskogen stengt på grunn av flommen mandag morgen. Det samme er strekningen Vikersund - Hokksund på grunn av et ras. Nå er det buss for tog som gjelder – igjen.
Annonse

Problemene med å ta seg til og fra jobb ser ingen ende denne sensommeren. Flom og stengte veier har den siste måneden preget hverdagen til stadig flere.

I dag tidlig ble det klart at togstrekningen mellom Mjøndalen og Gulskogen måtte stenges på grunn av fare for ras. Nå er det bare arbeidstog og godstog som får passere. Bane Nor uttaler til DRM24 at de ikke tar sjansen på å sette på persontrafikk igjen så lenge situasjonen er såpass uavklart.

Annonse

Det er ikke overvann eller utglidninger av masser per nå, men totalvurderingen er at situasjonen er verre enn under Hans, med tanke på fare for at stein og grus skal vaskes ut der vannet har tatt nye veier, uttaler pressevakten til DRM24

Det er ventet en ny oppdatering fra Bane Nor kl. 13.00 i dag.

I går kveld ble strekningen Vikersund til Hokksund stengt på grunn av et ras. Vy melder at de ikke vet når strekningen kan kjøres som normalt igjen.

Oppdateringen på Vy.no skjedde kl. 20.25 i går kveld. På sidene til bane Nor står det ingenting om dette raset.

SISTE
E134 Strømsåstunnelen i Drammen: Stengt retning Mjøndalen grunnet flom.

Del:
Annonse