16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Terje Espenes kommer til biblioteket i Hokksund sammen med bandet førstkommende torsdag. (Foto: Privat)

Releasekonsert med Terje Espenes på biblioteket

Fredag 1. september slapp Terje Espenes soloalbumet med tittelen «Røtter». Dette er et country-noir album på dialekt, der Espenes synger på morsmålet sitt. Førstkommende torsdag kan høre albumet live på Bibliotekscenen i Hokksund.
Annonse

Albumet har allerede høstet flere gode kritikker, og beskrives som et varmt og nært album med imponerende og storslåtte arrangementer.

Espenes er en erfaren singer/songwriter og musiker fra Dyrøy i Troms, men som nå er bosatt i Hokksund. Han er frontmann og låtskriver i det kritikerroste bandet Jack Stillwater. Dette bandet har sluppet anerkjente plater som blant annet debutalbumet Jack Stillwater i 2009, Norwegicana i 2019 og Dusk i 2022.

Annonse

Det er storslått roots musikk som møter oss på disse utgivelsene der bandets koblinger til amerikansk musikk og kultur er påfallende.

Nå debuterer Terje Espenes på morsmålet med albumet Røtter med den samme innlevelsen og sjelfulle stemmen som vi har hørt på tidligere utgivelser.

Terje Espenes har gjestet Bibliotekscenen flere ganger tidligere, både med soloprosjekt og som frontfigur i Jack Stillwater. Med seg på scenen denne kvelden har han Eivind Kløverød, Lars Endrerud og Terje Johannesen. Gutta gleder seg stort til å spille og til å få presentere det helt nye materialet for publikum denne kvelden.

Bandet kommer også til å spille utvalgte låter fra forrige utgivelse «Hopes and Dreams – The Songs of Bruce Springsteen» fra 2021.

Sted: Øvre Eiker bibliotek i Hokksund
Tid: Torsdag 7. september kl. 19.30.

Del:
Annonse