21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund Mannskor og de Fire glade lakser underholdt på Sanden Hotell i går kveld med et utsatt «Allsang på Sanden».

God stemning på «Allsang på sanden»

Selv om årets utgave av «Allsang på Sanden» var en måned forsinket og værgudene ikke helt på arrangørens side, var det god stemning torsdag kveld.
Annonse

De «tøffeste» hadde tatt plass på bordene nedenfor terrassen på Sanden Hotell og koste seg med både vått og tørt mens Hokksund Mannskor og de Fire glade laksene underholdt fra scenen.

De andre hadde trekt inn under tak på terrassen hvor en haug med kilowatt sørget for behagelige temperaturer for gjestene, som for anledningen var utstyrt med sanghefte.

Annonse

Anne-Line Hovind og Per Arne Dramdal var solister og publikum sang med så godt de kunne. Her var det mange godt voksne som har gode tradisjoner på nettopp allsang på Sanden.

Hotelleier Roar Sanden var fornøyd med oppmøtet selv om det var langt færre enn hva det pleier å være i forbindelse med Hokksund By- og Laksefestival. I etterpåklokskapens tegn skulle han nok ha arrangert allsangen mens det var godt med varmegrader. Det var det ikke i går, men folk holdt ut og på terrassen var det altså ikke noe problem å sitte.

Trond Nilsen er dirigent for Hokksund Mannskor.

– Våre solister gjorde glimrende jobber, Roar og publikum var fornøyd. Som en litt kald høstkveld det var, kunne vi ikke forvente like mye publikum som sommeren laksefestival, men det ble nevnt et tall mot 200 og hele terrassen var full, sier talsperson for mannskoret, Nils Kristian Gurrik.

Koret ga også en smakebit på den forestående konsertturneen med Norsk Linie og sang Bourbon Street Parade og ikke minst ble den nye festivalsangen Dans, Dans, Dans skrevet av Trond Nilsen og Gurrik, fremført av Ann-Kristin Eidsvåg, Karoline (7 år) og Gurrik.

– Jeg føler vi fikk god respons blant de fremmøtte og det gir inspirasjon til Hokksund Mannskor, sier Nils Kristian.

Her ser du bilder fra torsdagens arrangement.

Del:
Annonse