7. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Cirkus Arnardo fikk plass ved Eiker Senter i år og det synes å være en god plassering med fine parkeringsforhold. Søndag var det nesten fullt i teltet. (Alle foto: Roy Hansen)

Sirkus – en opplevelse for store og små

Fem dager med sirkus og syv forestillinger er over. Cirkus Arnardo har forlatt Hokksund for denne gang og satt kursen mot Larvik hvor de skal ha like mange spilledager og forestillinger på Hovlandbanen. Mange hundre store og små har fått en opplevelse de kommer til å huske lenge.
Annonse

Selv om det er mange år siden vi fikk se eksotiske dyr på sirkus og parade gjennom Hokksund sentrum med Arne Arnardo i spissen, henger det noe igjen av den gamle sjarmen med sirkus. Arnardo har beholdt noe av lukta i manesjen ved at de har esler, en hest og noen hunder som alle gjør en opptreden det står respekt av.

Det samme kan også sies om de øvrige utøverne selv om spenningen nok hadde vært større dersom de hadde hatt en speaker som dro opp stemningen foran hvert nummer.

Annonse

Her ser du bilder fra helgens forestilling om du gikk slipp av årets Cirkus Arnardo.

Del:
Annonse