23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth er det store trekkplasteret under årets mannekengoppvisning i regi av Lions i Øvre Eiker.

Storstilt mannekengoppvisning med Else Kåss og Kate-konsert

Lions Øvre Eiker slår skikkelig på stortromma denne høsten i forbindelse med sin årlige mannekengoppvisning. I år har de hanket inn Else Kås Furuseth som foredragsholder og konferansier samt Kate Gulbrandsen med band som underholdning.
Annonse

Den årlige mannekengoppvisningen til Lions Club Øvre Eiker er den viktigste inntektskilden for lokallaget i Øvre Eiker. Og hvert år er det tilnærmet full festsal i rådhuset. I fjor var det Dora Thorhallsdottir som var det store trekkplasteret og året før ingen ringere enn «værdama» Eli Kari Gjengedal.

Årets mannekengoppvisning med moter og trender presentert av de lokale butikkene, går av stabelen mandag 16. oktober. Billetter kan du sikre deg i de lokale butikkene eller på Nøstetangen Fysikalske Institutt hvor Torill Bottegård styrer. Hun er også primus motor for dette arrangementet.

Annonse

Else Kåss Furuseth er kjent for de fleste og trenger neppe noen presentasjon. Denne kvelden skal hun altså holde et foredrag, samt være konferansier under selve mannekengoppvisningen.

I tillegg kommer altså Hokksunds egen Kate Gulbrandsen med band. Hun er kjent for en rekke TV-opptredener, men fremfor alt hårfrisyren under Melodi Grand Prix. Nå jobber hun med en julekonsert-turné med blant annet konserter i Skotselv, Mjøndalen og Hokksund.

Det koster noen kroner å komme inn ettersom det er betalte artister som skal stå for showet og musikken, men til gjengjeld er det gratis bevertning, loddsalg og vinsalg under arrangementet.

Torill Bottegård sier hun gleder seg stort til høstens store arrangement i regi av Lions og satser på «stinn brakke».

Del:
Annonse