1. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Stian Hole kommer til Leselystfestivalen og vil lese fra sin siste bok, som ikke er utgitt ennå.

Inviterer til Leselystfestivalen – barnas egen festival

Nok en gang inviterer biblioteket i Hokksund sammen med Bokbamsen til Leselystfestival. Det skjer fra onsdag 11. til og med lørdag 14. oktober. De lover spennende gjester og mange aktiviteter.
Annonse

Biblioteket og Bokbamsen i Øvre Eiker er stolte av å presentere en innholdsrik og morsom festival for de minste, med flotte gjester og variert program neste uke.

– Forfatterbesøk, tegneserieverksted, konsert og skuespill er noe av det barna kan oppleve på biblioteket disse dagene. I løpet av festivalens fire dager håper vi å kunne dele mange gode øyeblikk med alle som kommer, sier Lene Myrvold Velle på biblioteket.

Annonse

Det er Bokbamsens store ønske at denne festivalen skal gi gode, spennende og morsomme opplevelser som barna kan ta med seg hjem. Onsdag og torsdag er de eldste barna i kommunens barnehager invitert, fredagen er mange av kommunens 3. trinns-elever invitert, mens lørdagen er en åpen dag for familien.

Denne dagen kan du få med deg Égal teater med forestillingen «Karius og Baktus», monster-verksted med billedkunstner Eva Beate Laugerud, konsert med elever fra Kulturskolen og forfattermøte med Irene Marienborg, forfatteren bak de populære Nora-bøkene.

Stian Hole er grafisk designer, illustratør og forfatter, og hans unike bildebøker er oversatt til en rekke språk. Stian gleder seg til å komme tilbake til Hokksund hvor han selv vokste opp for å fortelle om sine illustrasjoner og bøker.

Han skal også lese fra boka «Folk» som er så fersk at den ikke er utgitt ennå. Dette er sjuende gang Stian Hole gjester festivalen – like lenge som festivalen har eksistert.

Dette er altså sjuende gang Bokbamsen og Øvre Eiker bibliotek arrangerer Leselystfestival. Fullstendig program finner du på Bokbamsens egen hjemmeside, www.bokbamsen.no.

Tid: Onsdag 11. – lørdag 14. oktober 2023.
Sted: Øvre Eiker bibliotek

Leselystfestival på biblioteket i Hokksund. Illustrasjon fra en av Stian Holes bøker.

Del:
Annonse