10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

John Anders Sanden mottar Øien-medaljen ved President Per Kristian Borge.

KIWANIS: Øien-medaljen til John Sanden og presidentskifte

FORENINGER: Kiwanis i Øvre Eiker har fått en av de yngste presidentene i Norge. Det skjedde på siste årsmøte. Der fikk også John Sanden velfortjent heder for sin mangeårige innsats.
Annonse

Nylig hadde Kiwanis Club Øvre Eiker sitt årsmøte. På programmet stod naturligvis vanlige årsmøtesaker, som godkjenning av korrigeringer og endringer i handlingsplanen, strategidokument, langsiktig økonomiplan, mandat for komiteene mm.

I år var det også skifte av president. Tor Flesche gikk av etter fire år som og ny president er Per Kristian Borge – en av de yngste presidenter i Kiwanis sin historie. Klubben har store forventninger til sin nye, unge president.

Annonse

Kveldens høydepunkt var når klubbens kasserer gjennom 22 år – John Anders Sanden – ble tildelt Øien-medaljen for sitt lange arbeid for Kiwanis. Øien-medaljen er den høyeste utmerkelse ett Kiwanis medlem i vårt distrikt, distrikt Norden, kan få.

Presidentskifte der Tor Flesche (t.v.) går av og Per Kristian Borge går på som president – den yngste i klubbens historie.
Begrunnelsen for Øien-medaljen.
Del:
Annonse