20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth gjorde stor suksess med selvironi, bilder av seg selv i ikke altfor flatterende positurer og småfrekke kommentarer under Lions mannekengoppvisning.

Morsom og småfrekk Else Kåss Furuseth fylte festsalen

Det var en morsom og småfrekk Else Kåss Furuseth som var «hovedattraksjonen» under Lions årlige mannekengoppvisning i festsalen på rådhuset i går kveld. Hun bød virkelig på seg selv med selvironi og småfrekke kommentarer.
Annonse

Lions Club Øvre Eiker med Torill Bottegård i spissen, har de siste årene satset på kjente personer som foredragsholdere og verter under den årlige mannekengoppvisningen. Og at strategien med å hyre inn kjendiser er riktig, viser gårsdagens arrangement. Det var så fullt som det var lov å ha det i festsalen og billettene ble revet bort etter kort tid.

Og lenge før mannekengoppvisningen startet var det lange køer utenfor rådhuset. Det var med andre ord en meget glad Torill Bottegård og resten av «gjengen» i Lions som kunne konstatere at dette ville bli nok en suksess.

Annonse

Else Kåss Furuseth var ikke bare show og moro. Som de fleste vet har kropp og slanking vært en stor del av hennes liv og selv om hun bruker dette i sine show, ligger det en viktig undertone her. Hun gjentok derfor at vi må bli mer glad i oss selv og aksepterer den vi er under gårsdagens opptreden.

Else ble også personlig og viste bilder av seg selv opp gjennom oppvekst og prøving og feiling med «moter» for å pense inn på dagens tema. Hun refererte stadig vekk til Mari Mette og Trygve – til god latter fra salen.

Konsert med Kate
Også Kate Gulbrandsen og «gutta» hennes, som hun omtaler bandet sitt som, var på plass. Her ble det kjente og kjære sanger samt noe selvskrevet materiale.

Kate brukte også anledningen til å reklamere for de kommende julekonsertene sine, blant annet i Skotselv kulturhus, Haug kirke og i Mjøndalen kirke.

Kommentarene etter arrangementet var entydig fra så vel godt voksne som de litt yngre i salen. Det ble også en lang kveld med mannekengoppvisning i to omganger og innlagt pause med servering til nær 250 gjester. Slikt tar gjerne litt tid. I tillegg var det loddsalg til inntekt for klubbens arbeid i lokalmiljøet.

Her noen bilder fra mandagens mannekengoppvisning og konsert i regi av Lions Club Øvre Eiker.

Trygve ble oppfordret til å være mannekeng av Else, men nøyde seg med å kaste den gule vesten.
Del:
Annonse