1. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik så det ut da Jan Arne Dammen og kona kom ut fra ALTI Buskerud lørdag ettermiddag. Synkehullet kunne være farlig for trafikanter og ble merket med en handlevogn. (Alle foto: Jan Arne Dammen)

Oppdaget synkehull ved kjøpesenter – sjekkes mandag

(Oppdatert 25.10.23 kl. 15.15) Lørdag ettermiddag ble det oppdaget et synkehull ved den nedre parkeringen ved ALTI Buskerud – tidligere kjent som Buskerud Storsenter. Området er nå sperret av i påvente av nye undersøkelser og utbedring.
Annonse

Det var lørdag like før klokken 14 at det ble oppdaget et synkehull på parkeringsplassen som vender den mot Drammenselva. En stor trailer hadde nylig kjørt inn og snudde her, noe vår leser mener kan ha ført til at hullet åpnet seg og skaden ble synlig.

Senterleder Cecilie Røisli sier til Eikernytt.no at de er informert om at kommunen har vært og sett på synkehullet og at de har sperret av et mindre område. Det skal ikke være fare for verken bilister eller fotgjengere så lenge de holder seg unna sperringen.

Annonse

Mandag vil synkehullet bli undersøkt mer grundig og vurdering av hvordan dette skal utbedres. I mellomtiden er det fullt mulig å komme forbi med bil.

SISTE
– Vi har gravd opp og sjekket grunnen rundt synkehullet som oppstod på lørdag. Det har kommet regnvann mellom to asfalt skjøter og vasket med seg finmassene under som har forårsaket synkehullet. Vi har nå utbedret og fylt igjen hullet. Vi ser ikke noe tegn til at det er flom eller noen geologiske årsaker til dette, sier Cecilie Røisli i en kommentar.

Del:
Annonse