28. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Helene Mork er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. (Foto: Pia Sønstrød)

Helene Mork ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom

Helene Mork (34) er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom etter å ha vært konstituert i stillingen i ett år.
Annonse

Når Mork nå går fra å være konstituert til å bli Vestaksens nye administrerende direktør, skjer det etter at eierne har hatt en gjennomgang av selskapets strategi, markedsposisjon og organisering. Vestaksen Eiendom eies av Terje Stykket (60 %) og Rune Isachsen (40 %).

Styreleder Per Christian Voss opplyser at selskapet har en rekke prosjekter under utvikling, og at eierne er overbevist om at Helene Mork er den rette til å lede Vestaksen videre.

Annonse

– Utbyggingen av Fiskumparken i Øvre Eiker pågår for fullt. Vestaksen har flere næringseiendommer i Drammen som vi ønsker å få utviklet så raskt som mulig. På Gulskogen har vi kommet langt i reguleringen av industrieiendommen Sunland Eker til å bli en helt ny bydel. Så snart markedet friskner til, vil vi starte byggingen av boligprosjektet Engebredden sentralt på Strømsø, uttaler styreleder Voss.

Helene Mork har vært ansatt i Vestaksen i ni år og har hatt ansvaret for salgs- og markedsarbeidet det meste av tiden. Hun har vært med på en rekke vellykkede prosjekter. Ett av dem er kontorbygget SporX på Strømsø som er bygd i massivtre og som har fått miljøsertifiseringen Breeam-Nor Outstanding.

Som salgs- og markedssjef i Vestaksen, fylte hun og hennes team det store kontorbygget med leietakere på under ett år.

– Jeg er godt kjent med Vestaksen, selskapets strategi og prosjekter. Jeg ser fram til å fullføre våre pågående prosjekter, iverksette nye og bidra til god by- og næringsutvikling i regionen, sier Helene Mork i en pressemelding.

Del:
Annonse