20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kommunedirektør Leif-Arne Steingrimsen fikk blomster og takk for innsatsen av ordfører Knut Kvale på hans siste dag på jobben.

Ordfører og kommunedirektør takket for seg i kommunestyret

- Det har vært fem fantastiske år her i Øvre Eiker og det har vært en ære å jobbe for dere. Det sa avtroppende kommunedirektør Leif-Arne Steingrimsen under gårsdagens kommunestyremøte.
Annonse

Han går som kjent til en jobb i Drammen kommune og vil utgjøre en del av ledergruppen der sammen med tidligere kommunedirektør i Øvre Eiker, Trude Andresen.

Steingrimsen sa han fortsatt ville ha et hjerte for Øvre Eiker og det samarbeidsklimaet som råder i kommunen. Han ba politikerne ta vare på dette, vel vitende om at det neppe er slike forhold han kommer til i Drammen.

Annonse

Også ordfører Knut Kvale hadde siste dag på jobb i går. I dag skal han overrekke ordførerkjedet til Adrian Tollefsen fra Høyre. Det skjer i møtet kl. 16.00. Da skal også alle valgene om hvem som skal sitte hvor i de ulike komiteene tas.

Knut Kvale kan se tilbake på fire hektiske år med pandemihåndtering og senere en flyktningkrise og ellers mange saker. Han har ikke fått gjennomført alt han satte seg som mål, men ting tar gjerne litt lenger tid i kommunen enn vi ser for oss.

– Det har vært en hyggelig jobb, men det er en tid for alt. Nå blir det mer fokus på familien som har sett minimalt til meg de siste fire årene, sier han.

Han takket også de folkevalgte for jobben de har gjort de siste fire årene – både de som blir med videre og de som nå går ut av lokalpolitikken.

Han la også til at han ikke hadde sett for seg at Leif-Arne skulle forsvinne så fort fra sin relativt nye jobb og at det ikke var gunstig at både ordfører og kommunedirektør gikk ut døra på samme tid. Men han var trygg på at konstituert kommunedirektør, Susanne Vist, ville gjøre en solid jobb sammen med den øvrige ledelsen i kommunen.

Del:
Annonse