10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bakke menighetsråd 2023-27. f.v: Karl Erik Sylling, Torborg Nordli, Trine Holtungen Jensen, nestleder Anne Magnus, Borghild Lobben, ny leder Kari Aasen Ingebo og sokneprest Stig Kaarstad. (Foto: Jon Mamen)

Kirkevalg 2023: Nytt menighetsråd i Bakke Menighet

Onsdag 1. november ble det nye menighetsrådet i Bakke Menighet konstituert, og flere nye krefter er kommet inn etter høstens valg.
Annonse

Disse blir sittende de neste fire årene. De siste periodene er det Jon Mamen som har vært leder i Bakke menighetsråd, og under hans ledelse er det gjort en kjempejobb på Solhaug menighetshus. Hele lokalet står nå nymalt, med nye gulv, og virker veldig fint og innbydende.

– Vi har mange oppgaver i menighetsrådet, og hva vi skal bruke Solhaug menighetshus til fremover er en av dem. Nå står Solhaug nyoppusset og velegnet til utleie for små og store festligheter. Vi ønsker som menighetsråd at kirken betyr noe for alle i bygda, og Solhaug er med i dette, forteller den nye lederen, Kari Aasen Ingebo.

Annonse

Hun har tidligere vært kirkeverge og har god kjennskap til bygda, både Bingen kapell, Bakke kirke og Solhaug Menighetshus. 

Inngangspartiet på Solhaug menighetshus. (Fotos: Vigdis Margrethe Løver)
Lillesalen med laminerte gulvflater og nymalte vegger.
Storesalen på Solhaug slik den fremstår i dag, nymalt med nytt gulvbelegg i hele salen.
Del:
Annonse