21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kate Gulbrandsen holder tre konserter i Eiker-bygdene denne førjulen og starter i Skotselv kulturhus 26. november.

Konsertturne: Kate Gulbrandsen – min jul 2023

Konsertturne: Kate Gulbrandsen – min jul 2023
Annonse

Førjulstiden nærmer seg, og den folkekjære artisten Kate Gulbrandsen har samlet musikerne sine og legger igjen ut på juleturne. Første gang Kate gjorde dette var i 2019, til svært gode tilbakemeldinger og i november og desember besøkes igjen åtte kirker og kulturhus på Østlandet.

Her vil Kate og bandet fremføre sine julefavoritter. For Kate er det å være på juleturne et stort eventyr og det er lite som kan måle seg med førjulsstemningen du får på en slik konsert, kanskje mens snøen laver ned på utsiden.

Annonse

– Det er krevende tider for mange, også økonomisk. Vi har derfor valgt å legge oss lavt i pris og samtidig si at barn under 12 år kommer inn gratis, nettopp for at så mange som mulig skal ha mulighet til å oppleve den helt spesielle stemningen med førjulskonsert i en kirke, sier Kate.

– Vi er takknemlige for alle som kommer og hører på oss men det er selvfølgelig noe ekstra spesielt med fulle kirker, sier hun.

Førjulstiden er spesiell for mange. Det er en tid med forventninger og glede, men for mange er tiden også forbundet med savn. Alle disse følelsene har sin plass i julekonsertene til Kate. I tillegg til Kate, vil også hennes datter Sandra Gulbrandsen delta i konsertene som gjesteartist.

Låtene som fremføres er håndplukket av Kate og bandet, nettopp for å skape den rette stemningen for lytterne. Musikalsk får du både kjente og kjære juleklassikere, i tillegg til andre låter som har betydning for Kate og bandet. Alle låtene er satt sammen i en musikalsk pakke som gruppen gleder seg til å endelig skulle få fremføre for publikum.

Turneen starter i Skotselv kulturhus 26. november og avsluttes i Rjukan kirke 22. desember. Alle konsertene starter 19.00, billetter kan enten kjøpes ved inngangen eller på forhånd via Tikkio.com. For konserten i Skotselv finner du billetter på checkout.ebillett.no.

Del:
Annonse