23. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Walter Welo byr på amerikanske låter på Temte Gård og Bygdesamling.

Musikalsk aften med Walter Welo på Temte Gård

Torsdag 23. november ønsker Temte Gård og Bygdesamling velkommen til en unik konsert med Walter Welo.
Annonse

Welo er norskamerikaner og – som mange sikkert vet – grunnlegger og eier av Gulden Kunstverk på Steinberg. Nå trapper han ned gallerivirksomheten for blant annet å drive med noe av alt det andre han liker godt å gjøre – nemlig å formidle amerikansk visesang og populærmusikk fra 1960 og -70-tallet. Og der er det jo mye bra.

Walter, som vokste opp i Bob Dylans hjemby Hibbing i Minnesota, har med seg gitaren, og byr på kjente og kjære låter av selvfølgelig Bob Dylan, Simon and Garfunkel og flere andre av de velkjente amerikanske vise- og popsangerne fra «gullalderen» innen viser og pop.

Annonse

Inngang kr 100,-. Vi har VIPPS og tar også kontanter.

Kafé fra kl. 17.30 med vafler og kaffe! Konsertstart kl. 18.30.

Del:
Annonse