29. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mjøndalen Barne- og Ungdomsteater vartet opp med en solid premiere fredag kveld på stykket «Vinterskatten».

Spennende og morsom teaterforestilling om søppel, skatter og miljø

Mjøndalen Barne- og Ungdomsteater hadde fredag kveld premiere på Vinterskatten. En til tider iskald opplevelse – i hvert fall hvis vi skal bedømme ut i fra «gradestokken» på vinduet. Men de 14 ungdommene leverte et stykke som nok varmer både miljøbevisste og vikinginteresserte eikværinger.
Annonse

De er ikke mange og ønsker seg flere – gruppen på 14 ungdommer som fredag kveld hadde premiere på det selvskrevne stykket Vinterskatten. Et nesten fullsatt samfunnshus i Mjøndalen fikk med seg en forestilling som tok for seg søppel, kildesortering og ikke minst kuldegrader.

For takket være noen «skurker» er Mjøndalen blitt et kaldere sted – faktisk så kaldt at befolkningen ble stive og kunne ikke røre seg. Men det var et par unntak og takket være tre unge og miljøbevisste jenter, reddet de både bygda og resten av verden fra en drepende kulde.

Annonse

Verden er dessverre blitt et kaldere sted de siste årene, og da snakker vi ikke om temperaturen. Og det er dette som er bakgrunnen for stykket selv om det er en god porsjon med miljø og humor også.

Mjøndalen Barne- og Ungdomsteater vartet opp med skuespill og sanger og det er instruktør Frode Simensen som står for sangtekstene. Trine Beate Bye er som vanlig instruktør og manusforfatter, og med-instruktør er i høstens forestilling Eline Marie Helgesen.

Det er fortsatt mulighet til å skaffe seg billetter, men mange plasser er det ikke igjen. Det spilles én forestilling lørdag og én søndag. Dette skjer i Mjøndalen Samfunnshus.

Her ser du noen bilder fra fredagens forestilling.

Del:
Annonse