21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To biler er totalvrak, mens en tredje fikk mindre skader etter en voldsom front mot front kollisjon på Horgen i ettermiddag.

Tre personer til sykehus etter voldsom front-kollisjon

Tre personer sendt Drammen Sykehus i ambulanse etter en voldsom front mot front kollisjon ved Horgen Nordre på Fv. 283 mellom Hokksund og Krokstadelva. Ingen skal være alvorlig skadet.
Annonse

Det var klokken 16.58 at politiet meldte om ulykken. To personbiler hadde kollidert front mot front og det var store skader på kjøretøyene. En tredje bil bar også innblandet i uhellet, men denne fikk kun mindre skader og sjåføren her kom fra det hele med skrekken. Bilen var likevel ikke kjørbar.

De to bilene som kolliderte front mot front er totalvrak og det er et under at det ikke er noen kritisk skadde i denne ulykken. Ifølge politiet på stedet var det to personer i den ene bilen og én person i den andre. Alle tre er kjørt sykehus, men de skal altså ikke være alvorlig skadet slik tilbakemeldingene fra skadestedet var.

Annonse

Alle tre bilene trengte berging og det tok lang tid før veien var ryddet. Det oppsto lange køer fra Krokstadelva mot Hokksund, mens det var mulig for bilistene som kom fra Hokksund å snu og ta E134 mot Mjøndalen som et alternativ.

Den ene bilen fikk store lekkasjer og brannvesenet måtte legge ut et absorberende middel.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men vitner på stedet skal ha fortalt at den kvinnelige føreren satt på FaceTime på mobilen da de første kom til for å hjelpe. Men dette er ikke bekreftet av politiet.

Det er 70-grense der hvor ulykken skjedde, og det var ikke glatt på stedet til tross for nedbøren som er kommet i form av snø her.

Politiet oppretter sak for videre etterforskning.

Kl. 18.31 melder operasjonssentralen at veien er ryddet og åpnet for normal trafikk.

Det har vært voldsomme krefter i sving her. I tillegg til store skader i fronten, ble bakhjulet revet av og landet flere meter ute på jordet.
Samtlige nødetater rykket ut med alt tilgjengelig mannskap til denne ulykken i ettermiddag.
Del:
Annonse