21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vestfossen Mannskor stilte opp i snøværet for å skape skikkelig julestemning i Parken denne lørdagen.

Ny suksess: Jul i Parken i vinterlige omgivelser

Med lett snøvær som en perfekt førjulsramme, ble Jul i parken i Vestfossen arrangert for 11. gang lørdag.
Annonse

Arrangementskomiteen hadde som vanlig lagt ned mye arbeid i forberedelsene. Komiteen består av næringsdrivende og frivillige i Vestfossen.

På programmet var det både eventyrstund med nissemor for barna, julesanger fra mannskoret, hest og slede, aktiviteter for barn og voksne arrangert av speiderne, og sist, men ikke minst et besøk av selveste julenissen. Han hadde med seg godteposer til de håpefulle.

Annonse

Som vanlig var også parken fylt opp med en rekke boder med godsaker fra ulike virksomheter. Her ble det solgte det meste av mat og drikke, samt julepresang-ideer for de fleste. Videre var det også god representasjon fra ulike frivillige organisasjoner.

Blant annet var 8. klasse med Toleransereiser, Vestfossen Bygdekvinnelag, Eiker Historielag, og speidergruppene med. Videre hadde også butikkene i Vestfossen åpent med gode tilbud og aktiviteter.

Blant alle besøkene denne dagen fant vi både ordfører og varaordfører, som var ute for å overvære det flotte arrangementet. Ordføreren fikk blant annet gjette på vekta til juleribba hos mannskoret, og forsøke seg på å tenne ild på den gammeldagse metoden med flint og stål. Og speiderne kunne konstatere at dette behersket han med stil. Det tok ikke mange sekundene før ilden flammet opp.

Se bildene fra arrangementet her. Alle bildene er tatt av privatpersoner.

Del:
Annonse