18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

De ansatte i CRUX-butikken i Hokksund deler torsdag og fredag ut gratis julepynt til alle som vil ha. Så her kan du sikre deg litt ekstra til jul. (Fotos: Privat)

Nå kan du hente gratis julepynt i CRUX Bruktbutikk

- Mange har engasjert seg og donert mye fint til oss gjennom hele året, det setter vi stor pris på, sier arbeidsveileder i bruktbutikken, Mai Lene Røine. Men det som ikke er solgt til nå skal doneres bort før jul.
Annonse

I midten av november åpnet CRUX i Hokksund julebutikken sin, og det har vært veldig gøy med mange kunder som har handlet både gaver og ting de trenger til jul hos oss, forteller de i en melding til Eikernytt.no.

– Mange ønsker nok å bidra til en grønnere julehandel, samtidig som det er billigere å handle brukte varer. Du kan også finne mange skatter du ikke kan finne i andre butikker, sier Røine.

Annonse

På CRUX er de glade i gode juletradisjoner, og følger vi opp tilbudet fra tidligere år med å dele ut det de har igjen av julepynt – helt gratis til de som kommer innom.

– Det er fortsatt mye fint igjen forteller Mai–Lene, både serviser, pynteting og mye annet. Trenger du noe, ta turen innom oss. Vi gleder oss til å se deg, sier hun.

Torsdag er butikken åpen fra 11-18, fredag 11-15. De holder så stengt i romjula og åpner igjen tirsdag 2. januar med nye åpningstider. Tirsdag – fredag 12-16.

Det er også andre «juleting» i butikken om du skulle trenge noe til høytiden, som preges av dyrtid og mange som sliter med å skaffe det de trenger.
Del:
Annonse