Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her endte ferden til kvinnen i 20-årene. Til alt hell gikk dette bra, men bilen er trolig totalvrak.

Kvinne kom uskadet fra «taking» på Aasveien

En kvinne i begynnelsen av 20-årene kom fra det uten skader da hun kjørte av veien og havnet på taket på Aasveien i Hokksund i ettermiddag. Hun kan takke sikkerhetsbeltet for at hun slapp fra ulykken uten alvorlige skader og det som verre er.
Annonse

Det var klokken 13.22 at nødetatene rykket ut til ulykken som skjedde på Aasveien mellom avkjøringen til Vestfossen og Røren. En kvinne i begynnelsen av 20-årene kom kjørende fra Røren mot Vestfossen da hun fikk høyre hjulsett utenfor veien og hadde ingen sjans for å komme opp igjen.

Det var mye snø i veibanen og vanskelig å se hvor veikanten var. Hun fulgte grøftekanten i 45 meter før hun stoppet i et bekkefar.

Annonse

Det er 60 km/t på denne strekningen og bilen havnet nede i et bekkefar hvor den ble kastet rundt og landet på taket. Kvinnen skal ifølge politiet ha brukt sikkerhetssele, noe som ifølge dem trolig reddet henne fra alvorlig skade eller død. Hun ble kjørt til fastlege for en sjekk, men fremstår som uskadet.

Bilen – en nyere BMW – er trolig totalvrak og den bil eier sørge for berging av selv på et senere tidspunkt. Den ligger ikke til hinder for trafikken på noen måte.

Politiet opplyser at det ikke blir opprettet sak på denne ulykken. De har trolig mer enn nok annet å gjøre med trafikkulykker i dag i hele distriktet. Det var derfor en UP-patrulje som var på denne ulykken.

Del:
Annonse