25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nå kan alle bli med på Eiker Skifestival i begynnelsen av februar. Det skjer på Ormåsen 8. og 10. med renn og andre aktiviteter. (Foto: Privat)

Eiker Skiklubb arrangerer også i år skifestival i februar

FORENINGER: For å sørge for skiFEST for alle, strekker vi oss i år enda lenger for å gi et lavterskeltilbud for alle som vil prøve seg på ski. Det skriver rennleder i Eiker Skifestival, Nina Jeanette Tollehaug i en melding.
Annonse

Teamsprint: Torsdag 8. februar er det duket for en spennende sprintstafett i mørket, i en langrennsløype opplyst med fakler. I sprintstafett går to løpere på lag, og går 2-3 runder hver i en sprintløype. Første start er rundt 17.30.

Skiathlon: Lørdag 10. februar avholdes Buskeruds eneste skiathlon for sesongen. I skiathlon går løperne først en distanse i klassisk stilart, før de kommer inn på arenaen til et påbudt skibytte, og går deretter ut på en ny distanse i fristil.

Annonse

I tillegg avholdes det også barneskirenn som er et lavterskel-tilbud til alle barn som vil prøve seg på ski, hvor alle får premie.

Skisprell: Det er også lagt opp til å organisere et skisprell-område, hvor alle skiglade barn kan være i aktivitet og teste ulike utfordringer på ski denne dagen. Området vil være nært tilknyttet arenaen, og vil forhåpentligvis være et godt supplement til både de som har gått barneskirenn, de som er med for å heie, eller de som har gått sitt løp men ikke er klare for å ta skiene av seg enda.

Del:
Annonse